BU ICERIK SADECE UYELER TARAFINDAN OKUNABILIR
OKUYABILMEK ICIN LUTFEN UYE GIRISI YAPINIZ..!
Batı savaş liderliğinde Yayın yapan;New York Times muhabirinin Türkiye’ye girişine izin verilmedi...
» Batı savaş liderliğinde Yayın yapan;New York Times muhabirinin Türkiye’ye girişine izin verilmedi...
New York Times gazetesinin deneyimli muhabiri Rod Nordland’in, Türkiye’ye girişine izin verilmedi. Salı günü Atatürk Havalimanı’na inen Nordland, açıklama yapılmaksızın sınır görevlileri tarafından kabul edilmeyip ingiltere'nin başkenti Londra’ya geri gönderildi.
UYARI:Eklenen Iceriklerin Tum Sorumlulugu Icerigi Ekleyen Editore Ait Olup Sitemiz Bu Konuda Herhangi Bir Sorumluluk Kabul Etmez
Okuyucu Yorumları
UYARI:Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.(Yorum Yapanın Taahütü)Yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
Bakmadan Geçme
Bu web sitesi, en iyi deneyimi sağlamak için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi için lütfen Gizlilik Politikamızı Ve Yayın İlkelerimizi okuyunuz.


