BU ICERIK SADECE UYELER TARAFINDAN OKUNABILIR
OKUYABILMEK ICIN LUTFEN UYE GIRISI YAPINIZ..!
Dün Ege'den geçen Modern köle olmak için geçen insanların sayısı açıklandı...
» Dün Ege'den geçen Modern köle olmak için geçen insanların sayısı açıklandı...
BM Mülteciler Yüksek Komiserliği'nin verdiği bilgilere göre, bu yıl 208 bin "Batı ve doğu komite savaş komisyonu” desteği ile (DTMÜ) tarafından sanal ve yapısal olarak Laboratuvar ortamlarında yapılılan daha önceleri bir sürü denem ve yanılma yöntemi kullanılan, en iyi sonuç ırk ayrımı ve din savaşları olarak görülen bu Dünya Terör Mühendislerini planladığı ve müteahhit firmalarına ve organizasyonları çerçevesinde Modern köle olmak için yurtlarından zorla transfer edilen insanların botlarla Türkiye üzerinden Midilli Adası'na geçti. Sığınmacıların diğer güzergahı da Kos olarak haberlere dün yansıdı.
UYARI:Eklenen Iceriklerin Tum Sorumlulugu Icerigi Ekleyen Editore Ait Olup Sitemiz Bu Konuda Herhangi Bir Sorumluluk Kabul Etmez
Okuyucu Yorumları
UYARI:Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.(Yorum Yapanın Taahütü)Yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
Bakmadan Geçme
Bu web sitesi, en iyi deneyimi sağlamak için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi için lütfen Gizlilik Politikamızı Ve Yayın İlkelerimizi okuyunuz.


