BU ICERIK SADECE UYELER TARAFINDAN OKUNABILIR
OKUYABILMEK ICIN LUTFEN UYE GIRISI YAPINIZ..!
Fareli Köyün Partisi mitinginde 'Hırsız var' protestosuna dayak
» Fareli Köyün Partisi mitinginde 'Hırsız var' protestosuna dayak
Tuhaf kaçmasın ne zaman fikre ve düşünceye saygıları oldu, hep her şey onlar bilir, soymanın ana hattını onlar bilir, duble yol yaparak beraber yürüyerek yolsuzluk yapmayı olar bilir, zavallı halk hırsız var değince küplere binip dayak atmayı olar bilir. Bilinen ve görünen o ki sayı olamayı ve her şeyi olar bilir halk bir şey bilmez, çünkü saygın bir yapıya sahip olmayı halk bilir. Şimdiki zam diliminde Fareli köyün Partisini Osmaniye mitinginde, yine sayın ile saygın bir karşı karşıya geldi elindeki 'Hırsız Var' pankartını açan o kişi sivil giyimli sayın olan kişiler tarafından saygın olan kişi darp edildi.
UYARI:Eklenen Iceriklerin Tum Sorumlulugu Icerigi Ekleyen Editore Ait Olup Sitemiz Bu Konuda Herhangi Bir Sorumluluk Kabul Etmez
Okuyucu Yorumları
UYARI:Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.(Yorum Yapanın Taahütü)Yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
Bakmadan Geçme
Bu web sitesi, en iyi deneyimi sağlamak için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi için lütfen Gizlilik Politikamızı Ve Yayın İlkelerimizi okuyunuz.


