BU ICERIK SADECE UYELER TARAFINDAN OKUNABILIR
OKUYABILMEK ICIN LUTFEN UYE GIRISI YAPINIZ..!
Halife Erdoğan torununun ismini de açılım malzemesi yaptı
» Halife Erdoğan torununun ismini de açılım malzemesi yaptı
Halife Erdoğan, dış güdümlü senarist topluluğunu bulunduğu AKP'nin ve CHP'nin ortak girişimiyle kurulan Türkiye Uzlaşı ve Toplumsal Kalkınma Vakfı'nın ATO Kongre Merkezi'nde düzenlenen Muharrem İftarı sonrasında yaptığı konuşmada doğacak torununa "Ali" ismini vereceğini açıkladı kısaca doğmamış torunu bile çıkarlarına alet eden bir halife karşımızda vede bizleri yönetmek istiyor, ne demeli, ne yapmalı sizce?
UYARI:Eklenen Iceriklerin Tum Sorumlulugu Icerigi Ekleyen Editore Ait Olup Sitemiz Bu Konuda Herhangi Bir Sorumluluk Kabul Etmez
Okuyucu Yorumları
UYARI:Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.(Yorum Yapanın Taahütü)Yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
Bakmadan Geçme
Bu web sitesi, en iyi deneyimi sağlamak için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi için lütfen Gizlilik Politikamızı Ve Yayın İlkelerimizi okuyunuz.


