BU ICERIK SADECE UYELER TARAFINDAN OKUNABILIR
OKUYABILMEK ICIN LUTFEN UYE GIRISI YAPINIZ..!
'IŞİD ile mücadele Türkiyesiz olmaz'
» 'IŞİD ile mücadele Türkiyesiz olmaz'
ABD öncülüğündeki senaryo gereği kurulan koalisyonun narko-terör örgütüne bağlı türkiyenin beslediği din sömürücüsü dikta yönetimi ve diktatörün silahlı dostları olan IŞİD mevzilerine karşı defalarca sözde hava operasyonları düzeyinde son teknolojiyi kullanarak saldırısı olmasına rağmen yine senaryo gereği örgütün Kobani kuşatması sürüyor ve üzücü bir olguda figüran olarak kullan insanlar ölüyor, dünya kendi aleminde bu olguları izliyor bazen böyle haberler veriliyor, fakat bu dikta yönetimi ve diktatör Türkiye'de olduğu sürece Ortadoğu'da barış sağlanmaz, bunu da bilen senarist senaryoyu buna göre dizayn ediyor, bunu anlamamız gerek.
UYARI:Eklenen Iceriklerin Tum Sorumlulugu Icerigi Ekleyen Editore Ait Olup Sitemiz Bu Konuda Herhangi Bir Sorumluluk Kabul Etmez
Okuyucu Yorumları
UYARI:Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.(Yorum Yapanın Taahütü)Yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
Bakmadan Geçme
Bu web sitesi, en iyi deneyimi sağlamak için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi için lütfen Gizlilik Politikamızı Ve Yayın İlkelerimizi okuyunuz.


