BU ICERIK SADECE UYELER TARAFINDAN OKUNABILIR
OKUYABILMEK ICIN LUTFEN UYE GIRISI YAPINIZ..!
Nefes almakta zorlanıyoruz, bize destek olun
» Nefes almakta zorlanıyoruz, bize destek olun
İktidar baskılarının arttığını ve gelirlerine haciz konduğunu duyurarak dayanışma kampanyası başlattı.
iktidar baskılarının gün geçtikçe arttığını ve en ufak gelirlerine bile haciz konduğunu duyurarak dayanışma kampanyası başlattı. "Nefes almakta zorlandığımız anlar artıyor" diyen BirGün, okurlarını gazeteyle dayanışmaya, abonelik alarak destek olmaya çağırdı.
BirGün yaptığı açıklamada, "Yandaş basına ilan veren şirketler ihya edilirken bizim gibi AKP-Erdoğan yanlısı olmayan gazetelere reklam verenler fişleniyor, tehdit ediliyor. Kamu ilanlarını tüm gazetelere eşit şekilde dağıtmakla sorumlu olan kurum, keyfi bir şekilde BirGün’ün alacaklarını yok ediyor. En ufak gelirlerimize bile haciz konuyor. Ayda en az iki kez malum şahıs ve şürekâsı tarafından sudan sebeplerle 100 bin liranın üzerinde tazminat davaları açılıyor ve hepsi otomatik olarak onların lehine sonuçlanıyor. Daha önceleri kazandığımız hiçbir davayı artık kazanmamız mümkün olmuyor. AİHM kararları yok sayılıyor. Kağıt tekellerinin fahiş fiyatları, dağıtım komisyonları vb… konulara ise sıra gelemiyor" diyerek yaşadıklarını anlattı.
Açıklamada, "Bir üye-destekçi kampanyası başlatıyoruz. Binlerce okurumuzun, sevenimizin desteğiyle sabit bir gelire kavuşup bu zor dönemi aşmak istiyoruz. Karşılığında da e-gazete üyeliği, kitap dergi hediyeleri, festival biletleri veriyoruz" denildi.
UYARI:Eklenen Iceriklerin Tum Sorumlulugu Icerigi Ekleyen Editore Ait Olup Sitemiz Bu Konuda Herhangi Bir Sorumluluk Kabul Etmez
Okuyucu Yorumları
UYARI:Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.(Yorum Yapanın Taahütü)Yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
Foto Galeri TÜMÜ
Bakmadan Geçme
Videolar TÜMÜ
E-Posta Listemize Katılın
Üye Girişi
YAZARLAR Tüm Yazarlar
Hadi Önal
NEDENLERİN İZİNDE (3)
Prof. Dr. Anıl Çeçen
TÜRKİYE‘NİN İHTİYACI ANAYASA DEĞİL İDARİ REFORMDUR
Özgür Karakaya
HALK OZANI
Yapay Zekâ
Metin Atamer Bildirdi: KORE
Zeki Sarıhan
İNCELDİĞİ YERDEN Mİ?
Son Eklenenler
Son Yorumlar
Video Galeri Tümü
ANKET
Bu kullandığınız site kapatılsın mı?
Hava Durumu

İçerik Yükleniyor...
Puan Durumu
Takımlar | O | G | B | M | A | Y | AV | P |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1.GALATASARAY A.Ş. | 36 | 30 | 5 | 1 | 91 | 31 | 60 | 95 |
2.FENERBAHÇE A.Ş. | 36 | 26 | 6 | 4 | 90 | 39 | 51 | 84 |
3.REEDER SAMSUNSPOR | 36 | 19 | 7 | 10 | 55 | 41 | 14 | 64 |
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. | 36 | 17 | 11 | 8 | 59 | 36 | 23 | 62 |
5.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ | 36 | 16 | 6 | 14 | 60 | 56 | 4 | 54 |
6.EYÜPSPOR | 36 | 15 | 8 | 13 | 52 | 47 | 5 | 53 |
7.TRABZONSPOR A.Ş. | 36 | 13 | 12 | 11 | 58 | 45 | 13 | 51 |
8.GÖZTEPE A.Ş. | 36 | 13 | 11 | 12 | 59 | 50 | 9 | 50 |
9.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. | 36 | 15 | 4 | 17 | 52 | 58 | -6 | 49 |
10.KASIMPAŞA A.Ş. | 36 | 11 | 14 | 11 | 62 | 63 | -1 | 47 |
11.TÜMOSAN KONYASPOR | 36 | 13 | 7 | 16 | 45 | 50 | -5 | 46 |
12.CORENDON ALANYASPOR | 36 | 12 | 9 | 15 | 43 | 50 | -7 | 45 |
13.BELLONA KAYSERİSPOR | 36 | 11 | 12 | 13 | 45 | 57 | -12 | 45 |
14.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. | 36 | 12 | 9 | 15 | 45 | 50 | -5 | 45 |
15.ONVO ANTALYASPOR | 36 | 12 | 8 | 16 | 37 | 62 | -25 | 44 |
16.SİPAY BODRUM FK | 36 | 9 | 10 | 17 | 26 | 43 | -17 | 37 |
17.NET GLOBAL SİVASSPOR | 36 | 9 | 8 | 19 | 44 | 60 | -16 | 35 |
18.ATAKAŞ HATAYSPOR | 36 | 6 | 8 | 22 | 47 | 74 | -27 | 26 |
19.ADANA DEMİRSPOR A.Ş. | 36 | 3 | 5 | 28 | 34 | 92 | -58 | 2 |
Çok Okunanlar
Bu web sitesi, en iyi deneyimi sağlamak için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi için lütfen Gizlilik Politikamızı Ve Yayın İlkelerimizi okuyunuz.
Sanal Yorum, Eleştiri, TV Gazetesi
KAPAT
Beyhude Hava Savaşı: Manipülasyon, Algı ve Batı Bloğunun Korkuları
3. Dünya Savaşı Senaryoları Üzerine Düşünceler
Kral Çıplak: Dünya Nereye Gidiyor? Hikaye ve Manipülasyon: Toplumların Gerçeği
Hikayeler Aracılığıyla Etkileşim ve Manipülasyon: Her toplumun, her ulusun ve hatta her bireyin bir hikayesi vardır. Bu hikayeler, toplumların geçmişini şekillendirir, kültürel hafızayı oluşturarak bir kimlik yaratır. Ancak, hikayelerin sadece bir anlatıdan ibaret olmadığını bilmek gereklidir. Hikaye, bilginin aktarımının bir aracı olduğu kadar, manipülasyonun da güçlü bir silahıdır. Toplumları ve hatta dünyayı etkileme gücüne sahip bir anlatı biçimidir.
Hadi Önal
NEDENLERİN İZİNDE(1)
Özgür Karakaya
HALK OZANI
Savaşın Felsefi ve Stratejik Boyutları
Manipülasyon, Algı ve Zafer-Kayıp Dinamikleri
Modern Diplomasi: Stratejik Hamleler ve Çatışma Yönetimi
Uluslararası politika, satranç oyununa benzer bir şekilde karmaşık stratejilerle şekillenir. Geopolitik aktörler, diplomasi ve operasyonların bir arada yürütüldüğü çok katmanlı bir ortamda hareket eder. Bu analizde, Batı siyasi bloğu ve İran arasındaki dinamiklere odaklanarak diplomatik hamlelerin ve stratejik manevraların önemini inceleyeceğiz.