BU ICERIK SADECE UYELER TARAFINDAN OKUNABILIR
OKUYABILMEK ICIN LUTFEN UYE GIRISI YAPINIZ..!
(11) Yarın bu olay unutulur, Evet, yarın bu gün aynasıdır... Jewish Breaking News görüntüleri verdi.
» (11) Yarın bu olay unutulur, Evet, yarın bu gün aynasıdır... Jewish Breaking News görüntüleri verdi.
Yılan ilk günü! Okumayı, okutmayı bilirseniz "Kalem kılıçtan üstündür" fikir ve düşünceleri analiz etmeyi bilirseniz araştırmacı olursanız ve de olaylar at gözlüğü takmadan bakarsanız verilen bilgiler yerine ulaşır. Aşağılık olalar aşağılanmaz! Bizde gözlem yaparak bu ortamda kimseyi hiç bir kurumu aşağılamıyoruz. Bozulmayın ama bu bizim iç işlerimizi, Biz bakıyoruz ama boş bakanları uyarmakta bizim görevimiz. Rogg & Nok araştırmacıları olarak diyoruz ki, bu olay bizim devlet yapılarımızla iç içe bağlantılıdır! Bunu açıkça söylüyoruz, ve söyleyeceğiz. Suçlu ararken bu yapıları kontrol etme olanaklarımız kısıtlı ama teknoloji sayesinde olguları yinede alıyoruz. Acaba bu teknolojiyi kullanmak mı kullanılmak mı gerekiyor. sahada yapılan araştırmalar ile teknolojinin verdiği olanakları karşılaştırmak ve uyumlu veya uyumsuz olguları sizlere veriyoruz... çoğu bilgiler uyum sağlamasına karşın yapılan dış taziye mesajları dahil niye uyum sağlamıyor? İşte bu ve buna benzer soruların cevabını uyanık olursanız siz saygın okuyucularımız verecektir... Bu arada eylemi yapan 1 kişinin gerçekleştirdiğini ve saldırganın olay yerinden kaçmayı başarı ile eğitimli olduğu anlaşılan kişi başardı.
UYARI:Eklenen Iceriklerin Tum Sorumlulugu Icerigi Ekleyen Editore Ait Olup Sitemiz Bu Konuda Herhangi Bir Sorumluluk Kabul Etmez
Okuyucu Yorumları
UYARI:Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.(Yorum Yapanın Taahütü)Yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
Foto Galeri TÜMÜ
Bakmadan Geçme
Videolar TÜMÜ
E-Posta Listemize Katılın
Üye Girişi
YAZARLAR Tüm Yazarlar
Can PULAK
Orman yangınları üzerine
Serendip Altındal
NİŞANGAH
Zeki Sarıhan
CHP İÇİN: HATTI MÜDAFAA YOKTUR, SATHI MÜDAFAA VARDIR
Özgür Karakaya
KEYİF
Songül Gökyar
Songül Gökyar Aileyle Başarıya Giden Yol
Son Yorumlar
Video Galeri Tümü
ANKET
Bu kullandığınız site kapatılsın mı?
Hava Durumu

İçerik Yükleniyor...
Puan Durumu
Takımlar | O | G | B | M | A | Y | AV | P |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1.ANTALYASPOR A.Ş. | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2.BEŞİKTAŞ A.Ş. | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
3.CORENDON ALANYASPOR | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
4.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
5.FATİH KARAGÜMRÜK A.Ş. | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
6.FENERBAHÇE A.Ş. | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
7.GALATASARAY A.Ş. | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
8.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
9.GENÇLERBİRLİĞİ | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
10.GÖZTEPE A.Ş. | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
11.İKAS EYÜPSPOR | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
12.KASIMPAŞA A.Ş. | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
13.KAYSERİSPOR FUTBOL A.Ş. | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
14.KOCAELİSPOR | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
15.KONYASPOR | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
16.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
17.SAMSUNSPOR A.Ş. | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
18.TRABZONSPOR A.Ş. | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Çok Okunanlar
Bu web sitesi, en iyi deneyimi sağlamak için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi için lütfen Gizlilik Politikamızı Ve Yayın İlkelerimizi okuyunuz.
Sanal Yorum, Eleştiri, TV Gazetesi
KAPAT
Tahmin Ediliyordu Ama Gerçek Payı Olduğu Belirtiliyor
İstihbarat Olgusunda Trump ve Erdoğan Üzerine Yorumsal Analiz
Gazeteci Alican Uludağ: Sıradan Bir Tehdit Değil
Bir Gazetecinin Karşılaştığı Zorluklar ve Mücadeleler
İrfan Değirmenci Kimdir ve Tutuklanmasının Uluslararası Arenada Yankı Uyandırmasının Nedenleri bu durumda Türkiye İşçi Partisi (TİP) Ne Yapsın?
Bu metin, TİP'in İstanbul Kadıköy'de yapılan gözaltılar ve Beyoğlu'ndaki eylem yasağı karşısında nasıl bir tutum sergilemesi gerektiğini ele almaktadır.
23 Yıllık Akp İktidarı, En Çok Eğitim Alanında Başarısız ve Liyakatsiz Oldu!
“Bizler, DESAM çatısı altında bir araya gelen eğitimciler, uzmanlar ve düşünce insanları olarak, Türkiye’de 23 yıllık AKP iktidarının eğitim politikalarını değerlendirdik. Millî Eğitim Bakanlığı (MEB) ve Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından uygulanan politikalar, gençlerimizi 21. yüzyılın gerektirdiği becerilerle donatmaktan uzak kalmış, ideolojik öncelikler ve popülist adımlarla eğitimi bir çıkmaza sürüklemiştir,” diye konuşan DESAM Yönetim Kurulu Başkanı Gürkan Avcı, şunları söyledi;
Ölüm mü, Yaşam mı?
Rogg & Nok Analiz Merkezi'nin Yorumu
Can PULAK
Orman yangınları üzerine
Serendip Altındal
NİŞANGAH
Savaş Olasılığı Durumunda Zıt Kutuplar Arasında Müzakere İmkânı
Savaş, insanlık tarihinin en yıkıcı ve acı verici olgularından biridir. Tarih boyunca, uluslar ve gruplar arasında sayısız çatışma yaşanmıştır. Ancak, savaşın kaçınılmaz olduğu durumlarda bile, taraflar arasında müzakere imkânı her zaman gündemde olmuştur. Peki, savaş çıkma olasılığı içinde iki zıt kutup arasında pazarlık yapılabilir mi?
Manipülasyon ve Kriptolu Mesajlar: Eski Bir CIA Ajanının Hikayesi
Bir Gizemli Saklanan Hollywood Senaryosu Taslağı
Türkiye'nin Batı Bloğu Tarafından Güvenilmez Bir Müttefik Olarak Görülmesinin Nedenleri
NATO ve Avrupa Birliği İlişkilerinde Güven Kaybı, Avrupa Birliği, NATO ve Türkiye, İstihbarat Algılama Oluşumu ve Jeopolitik İstihbaratlar tarafından hazırlanan baskıcı ve yönlendirici Analiz, Avrupa'nın Bekleme Stratejisi: Neden ve Nasıl?