BU ICERIK SADECE UYELER TARAFINDAN OKUNABILIR
OKUYABILMEK ICIN LUTFEN UYE GIRISI YAPINIZ..!
Doğal bir haber; Türkiye, 20 yıl daha AB'ye üye olamaz
» Doğal bir haber; Türkiye, 20 yıl daha AB'ye üye olamaz
Terörü besleyip büyüten ve Türkiye'nini aleyhinde olan tüm dini ve narko-terör örgütünü besleyen bir ülkenin yorumu psikolojik algılama yorumu doğal karşılamak gerek, çünkü Yeni kapılar göstermelik olarak boyanır, herkes kendi çapında bu boyayı sürmek için fırçayı eline alıp fırça atabilir. Bu "fırça atmak" sırasında herkesin bu fırçayı vuruş şekline göre değişir. Boya ustası kim ise onun yaptığı boya ile çırakların yaptığı boya boya kuruyunca belli olur, şu anda boya yeni kapıya sürüldü kurmadan neyi ne olduğunu anlayamayız. Bunu yanında kapın arkası nasıl ve kimler tarafından boyandı, asıl önemli olan bu arka kapıda nasıl bir boya yapıldı... İşte görmediğimiz arka kapı en mühim olan olgudur. Bu olgu üzerinde dış ülkeler bu boya olgusuna katkı ne kadar verdi. İşte psikolojik algılama yorumları yapılır. Örneğin; Federal Almanya Başbakan Yardımcısı Sigmar Gabriel, AB'nin küçük bir ülkeyi dahi alacak durumda olmadığını söyleyerek "Türkiye, 20 yıl daha üye olamaz" dedi.
UYARI:Eklenen Iceriklerin Tum Sorumlulugu Icerigi Ekleyen Editore Ait Olup Sitemiz Bu Konuda Herhangi Bir Sorumluluk Kabul Etmez
Okuyucu Yorumları
UYARI:Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.(Yorum Yapanın Taahütü)Yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
Bakmadan Geçme
Bu web sitesi, en iyi deneyimi sağlamak için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi için lütfen Gizlilik Politikamızı Ve Yayın İlkelerimizi okuyunuz.


