BU ICERIK SADECE UYELER TARAFINDAN OKUNABILIR
OKUYABILMEK ICIN LUTFEN UYE GIRISI YAPINIZ..!
İşte Ortadoğu Halklarının Katilleri
» İşte Ortadoğu Halklarının Katilleri
HKP Genel Başkanı Nurullah Ankut: Demek öyle İngiliz Mehmet Efendi, e?
Davos’ta demişsin ki:“Türkiye, artık Esad’sız bir anlaşmada ısrar edemez, bu gerçekçi de değil” Alâ…
UYARI:Eklenen Iceriklerin Tum Sorumlulugu Icerigi Ekleyen Editore Ait Olup Sitemiz Bu Konuda Herhangi Bir Sorumluluk Kabul Etmez
Okuyucu Yorumları 1 Yorum

Kivilcimumut -
23-01-2017
Emperyalistler ve onlarin uşakları halkın örgütlü mücadelesi ile bir gün yenilgiye ugrayacaklar. ..
Emperyalistler ve onlarin uşakları halkın örgütlü mücadelesi ile bir gün yenilgiye ugrayacaklar. ..
1 

0

1 Yorum Yapildi
UYARI:Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.(Yorum Yapanın Taahütü)Yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
Bakmadan Geçme
Bu web sitesi, en iyi deneyimi sağlamak için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi için lütfen Gizlilik Politikamızı Ve Yayın İlkelerimizi okuyunuz.


