BU ICERIK SADECE UYELER TARAFINDAN OKUNABILIR
OKUYABILMEK ICIN LUTFEN UYE GIRISI YAPINIZ..!
Nasıl oldu ise uydular ama kim uydusu! Yargıtay Ahmet Altan ve Nazlı Ilıcak kararı... Altan'a tahliye yolu
» Nasıl oldu ise uydular ama kim uydusu! Yargıtay Ahmet Altan ve Nazlı Ilıcak kararı... Altan'a tahliye yolu
Rezil, terbiyesiz, edepsiz yönetimin bunduğu bu ülkede Nasıl oldu ise uydular ama kim uydusu! Yargıtay 16. Ceza Dairesi, FETÖ'nün kumpaslarının tetikçiliğini yapan Ahmet Altan ve Nazlı Ilıcak hakkındaki hapis cezası hükümlerini bozdu.
UYARI:Eklenen Iceriklerin Tum Sorumlulugu Icerigi Ekleyen Editore Ait Olup Sitemiz Bu Konuda Herhangi Bir Sorumluluk Kabul Etmez
Okuyucu Yorumları
UYARI:Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.(Yorum Yapanın Taahütü)Yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
Bakmadan Geçme
Bu web sitesi, en iyi deneyimi sağlamak için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi için lütfen Gizlilik Politikamızı Ve Yayın İlkelerimizi okuyunuz.


