CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır'ın, CHP'nin 39. Olağan Bursa İl Kongresi'ndeki konuşmasında kullandığı, "Tutuklansak da yargılansak da gaz yesek de cop yesek de tehdit edilsek de çatlasa da patlasa da, beyefendi çıldırsa da, beyefendi kudursa da ilk seçimlerde Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Silivri'de" sözleri TBMM Genel Kurulu'nda da gerginliğe neden oldu.
TBMM Genel Kurulu'nda tansiyon yükseldi!
» TBMM Genel Kurulu'nda tansiyon yükseldi!
CHP'li Ali Mahir Başarır'ın, CHP'nin 39. Olağan Bursa İl Kongresi'ndeki konuşmasında kullandığı ifadeler TBMM Genel Kurulu'nda gerginliğe neden oldu. Başarır, "Ben 'çukur' dememişim, 'sürtük' dememişim, 'tezek' dememişim, 'namussuzlar' dememişim. Biz bunları duyduk ama. Bu hakaretler bize yapıldı" dedi.
UYARI:Eklenen Iceriklerin Tum Sorumlulugu Icerigi Ekleyen Editore Ait Olup Sitemiz Bu Konuda Herhangi Bir Sorumluluk Kabul Etmez
Okuyucu Yorumları
UYARI:Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.(Yorum Yapanın Taahütü)Yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
Bakmadan Geçme
Bu web sitesi, en iyi deneyimi sağlamak için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi için lütfen Gizlilik Politikamızı Ve Yayın İlkelerimizi okuyunuz.


