BU ICERIK SADECE UYELER TARAFINDAN OKUNABILIR
OKUYABILMEK ICIN LUTFEN UYE GIRISI YAPINIZ..!
Boston Maratonu saldırısında idam kararı
» Boston Maratonu saldırısında idam kararı
Sev sekte sevme sekte dünyada terörü besleyen ABD kendi ülkesine gelince ABD adaleti, bizde ise sekteye uğramadan VATAN SATILIYOR, milyonları katili hükümet ile pazarlığa giriyor, ve cinsel yönden öldürülen geç kızlarımızın katilleri hala hayatta. İdam iyi bir şey değil ama işte ADALET diyelim mi acaba? Üç kişinin öldüğü, 264 kişinin de yaralandığı Boston Maratonu saldırısının hayattaki tek sanığı Cevner Çarnayev ölüm cezasına çarptırıldı. 21 yaşındaki Cevher, zehirli iğneyle idam edilecek.
UYARI:Eklenen Iceriklerin Tum Sorumlulugu Icerigi Ekleyen Editore Ait Olup Sitemiz Bu Konuda Herhangi Bir Sorumluluk Kabul Etmez
Okuyucu Yorumları
UYARI:Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.(Yorum Yapanın Taahütü)Yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
Bakmadan Geçme
Bu web sitesi, en iyi deneyimi sağlamak için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi için lütfen Gizlilik Politikamızı Ve Yayın İlkelerimizi okuyunuz.


