BU ICERIK SADECE UYELER TARAFINDAN OKUNABILIR
OKUYABILMEK ICIN LUTFEN UYE GIRISI YAPINIZ..!
Dün Bilimin ve Tıp mucizesi baraber gerçekleşti haberi verildi: Başı kopan bebek kurtarıldı
» Dün Bilimin ve Tıp mucizesi baraber gerçekleşti haberi verildi: Başı kopan bebek kurtarıldı
Avustralya’da geçirdiği trafik kazasında başı içten kopan 16 aylık bebek Jackson Taylor tıp mucizesi ile yaşama döndü.
Annesinin kullandığı arabanın başka bir araca çarpması sonucu ağır yaralanan bebek Taylor’ın başı içeriden omurgasından tamamen koptu. Doktorlar bebeğin omurgasını, teller ve kaburgasından bir parça kullanarak tekrar birleştirmeyi başardı.
Doktor Geof Askın, “İlk olarak birçok çocuk böyle bir yaralanmada hayatta kalamazdı, yaşasalar bile ayılamaz veya asla hareket edemezlerdi” dedi.
Doktorlar başında özel bir düzenek bulunan Taylor’ın, dokuların ve sinirlerin iki ay sonra tamamen kaynamasının ardından normal yaşamanına döneceğini açıkladı.
UYARI:Eklenen Iceriklerin Tum Sorumlulugu Icerigi Ekleyen Editore Ait Olup Sitemiz Bu Konuda Herhangi Bir Sorumluluk Kabul Etmez
Okuyucu Yorumları
UYARI:Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.(Yorum Yapanın Taahütü)Yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
Bakmadan Geçme
Bu web sitesi, en iyi deneyimi sağlamak için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi için lütfen Gizlilik Politikamızı Ve Yayın İlkelerimizi okuyunuz.


