BU ICERIK SADECE UYELER TARAFINDAN OKUNABILIR
OKUYABILMEK ICIN LUTFEN UYE GIRISI YAPINIZ..!
Hazal Ocak Bildiriyor: 'Nöbete neden katılmadın' sorgusu
» Hazal Ocak Bildiriyor: 'Nöbete neden katılmadın' sorgusu
Demokrasi Nöbetleri, “Demokrasi Sorgusu”na dönüştü. 7 Ağustos’ta İstanbul Yenikapı ile eşzamanlı olarak diğer illerde yapılan mitinglerde katılım az olunca sorgu başladı. Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü, personeline “mitinge katılmama gerekçesini ve mazeretini” sordu.
UYARI:Eklenen Iceriklerin Tum Sorumlulugu Icerigi Ekleyen Editore Ait Olup Sitemiz Bu Konuda Herhangi Bir Sorumluluk Kabul Etmez
Okuyucu Yorumları
UYARI:Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.(Yorum Yapanın Taahütü)Yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
Bakmadan Geçme
Bu web sitesi, en iyi deneyimi sağlamak için çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi için lütfen Gizlilik Politikamızı Ve Yayın İlkelerimizi okuyunuz.


