Atatürk Oto Sanayi Sitesi’ndeki 2 katlı kaporta ve yedek parça dükkanında saat 22.00 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler tüm iş yerini sararken, yangın sırasında zaman zaman küçük çaplı patlamalar medyana geldi.
İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekiplerinin yaklaşık 1 saat süren çalışması sonucu yangın söndürüldü.
İNCELEME BAŞLATILDI
Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde yangın sırasında iş yerinde bulunan A.T.'nin (51) hayatını kaybettiği, 1 kişinin ise yaralandığı belirlendi. Yaralı, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Yangın sonrası olay yeri inceleme ekipleri binada çalışma yaparken, hayatını kaybeden A.T.’nin cenazesi ise Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Yangının çıkış nedenine ilişkin inceleme başlatıldı.



