Silivri Cezaevi’nde tutuklu bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin Cumhurbaşkanı Adayı Ekrem İmamoğlu, yeni bir açıklama yaptı.
Halk TV’nin sahibi Cafer Mahiroğlu hakkında yakalama kararı çıkarılmasına tepki gösteren İmamoğlu, “Halk TV halkın sesidir. Kumpaslarınızla halkın sesini susturamayacak, gerçekleri iftiracılarla örtemeyeceksiniz” dedi.
İmamoğlu’nun açıklaması şöyle:
“Halk TV, 19 Mart darbesine karşı milyonlarca vatandaşımızın gösterdiği tepkiyi ekranlarına taşıdığı için cezalandırılmaya çalışılıyor.
Cafer Mahiroğlu hakkında, tanımadığını söylediği birinin iftirasıyla yakalama kararı çıkarılması, gerçekleri söyleyen medyaya açık bir gözdağıdır.
Halk TV halkın sesidir. Kumpaslarınızla halkın sesini susturamayacak, gerçekleri iftiracılarla örtemeyeceksiniz.
Milletimiz her şeyin farkındadır. Millet büyüktür, milletin sesi en güçlüdür.”
Kaynak : tele1.com.tr